perjantai 12. huhtikuuta 2013

Uusien hoitolasten aloitus

4.2.2013 ma

Aamupäivä:

Koska uudet hoitolapset aloittivat tänään, ei meillä ollut mitään erityistä suunniteltua toimintaa. Aloitellaan rauhassa tutustumaan toisiimme ja uuteen paikkaan leikkimällä.

Ulkoilu:

Vaikka puistossa on aina paljon väkeä, tutustumme aina hoidon alussa ensin lähiympäristöön ja toisimme, jotta ryhmäytyminen pääsee kunnolla käyntiin. Niinpä tänään olimme omassa pihassa. Jonossa kävelyä harjoiteltiin myös ja metsässä käytiin tutkimassa luontoa.

Unisatu:

Unisaduksi luimme Teemu on reipas -kirjan, joka kertoo nallesta, joka aloittaa ensimmäistä päivää kerhossa ja vähän jännittää.

Unille:

Unisadun jälkeen menemme joka päivä eri tavalla päiväunille. Monesti menemme eri tavoin liikkumalla. Vaikka matka olohuoneen sohvalta lasten sänkyihin on, niin nuo matkat kehittää mukavasti motoriikkaa, kun niitä toistetaan tarpeeksi monta kertaa. Lisäksi lapset kuuntelevat aina suurella mielenkiinnolla, millä tavalla tänään mennään. :) Aina ei kuitenkaan mennä liikkumalla, vaan myös muilla tavoilla (leikin, lorun, laulun tai esimerkiksi tehtävän mukaan).

Iltapäivä ja ulkoilu: 

Vapaata leikkiä ennen ulkoilua omassa pihassa ja jonokävelyllä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti