perjantai 12. huhtikuuta 2013

Keppinukke/pöytäteatteriesitys: Punahilkka

 Ke 27.3.13

Aamupäivä:

Aamupiirissä käytiin läpi viikonpäivä, päivän numero, kuukausi, vuosi, vuodenaika sekä sää. Apulainen sai siirtää merkit oikeille paikoille.

Tänään on jälleen yksi teemapäivistä eli teatteripäivä, mihin tuo aikaisempi teatterissa käynti sopi paremmin kuin hyvin. Koska perhepysäkkiäkään ei ollut tänään, tuli kollegan ryhmä meille katsomaan keppinukke/pöytäteatteriesitystä nimeltä Punahilkka.

Äänitehosteiksi laitoin cd:ltä linnun laulua ja saksilla tein leikkausääntä. Äänitin kännykkään myös oven kahvan avaamisen ääntä, mutta unohdin sitten käyttää sitä esityksessä. 

Minä heiluttelin hahmoja ja kollega luki satua.

Ulkoilu:

Omassa pihassa ulkoilua ja kävelylenkillä.

Unisatu:

Punahilkka -satu eri versiona kuin aamulla ja kuvien kera.

Unille:

 Meillä oli edelleen maalarinteipistä tehty raita lattiassa, mikä näytti aivan polulta. Laitoin eri värisiä muovipääsiäismunia polun molemmin puolin ja annoin lapsille korin, johon piti kerätä kukkia, kuten Punahilkkakin oli kerännyt. Piti olla vaan tosi tarkkana, ettei liian kaukana olevia kukkia lähtenyt hakemaan, koska Punahilkan äiti oli sanonut, ettei polulta saa poiketa, niinpä piti pysyä raidan sisäpuolella. Tämä oli lapsista hurjan hauskaa.

Iltapäivä ja ulkoilu: 

Ulkoilua omassa pihassa ja kävelylenkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti