keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Leikkipäivä

Viime maanantaina:

Päivän ruokalista:

- Aamupala: Maissivelli, vaalea leipä, maito.
- Lounas: Kinkku-punajuurikiusaus, uunilanttu, ruisleipä, maito.
- Välipala: Punaviinimarja-banaani-kauralese -pirtelö, ruisleipä, maito.

Käyttämiäni reseptejä pyrin kirjaamaan mahdollisimman paljon toiseen blogiin nimeltä: Outin reseptivihko.

Uudet lorut ja laulut, mitä hoidossa opitaan, kirjoitan tähän blogiin myös nähtäville, mutta jos jostain lorusta tai laulusta on tässä vain osa tai pelkkä nimen maininta, niin silloin löydät sen kokonaisuudessaan blogista nimeltä: Outin lorupussi.

Aamupäivä:

Aamupiirissä käytiin läpi viikonpäivä, päivän numero, kuukausi, vuosi, vuodenaika sekä sää. Apulainen sai siirtää merkit oikeille paikoille. Lopuksi loruteltiin ja leikittiin meidän viikkoloru.

Aloitimme viikon leikkipäivällä: veturit ja kaikenlaiset kärryt oli siis liikenteessä.

Ulkoilu:

Uudessa puistossa leikkimistä.

Unisatu:

Luettiin Rohkea myyrä, joka kertoi erilaisten ruokien maistamisesta, mutta koska rohkeus oli aiheena ajankohtainen meille muuten, niin puhuttiin lukemisen jälkeen, miten muuten ihminen voi olla rohkea kuin maistamalla uusia makuja.

Unille:

Kävelemällä mentiin tänään.

Iltapäivä ja ulkoilu: 

Koska kirjoitan nämä tarinat tänne blogiin aina päiväuniaikaan, niin tähän iltapäivä osioon en pysty kovin tarkasti kertomaan, mitä touhutaan. Yritän muistaa käydä kirjoittamassa tämän osion siis aina päivän jäljessä sinne oikean päivän kohtaan eli nyt menen kirjoittamaan eilisen tekstiin, mitä eilen puuhattiin iltapäivällä.

Vapaata leikkiä ja ulkoilua omassa pihassa:

Leikit lopetettuamme omassa pihassa leikittiin taas tuttuja juttuja: hiekkalaatikolla ja katuliitujen parissa erityisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti