keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Eväsretkellä

Päivän ruokalista:

- Aamupala: Mysli punaviinimarjojen kera, ruisleipä, maito.
- Lounas: Kalamureke, makaroni, kastike, kaalil-porkkana -raaste,  ruisleipä, maito.
- Välipala: Ruusunmarja-banaani -kiisseli, ruisleipä, maito.

Käyttämiäni reseptejä pyrin kirjaamaan mahdollisimman paljon toiseen blogiin nimeltä: Outin reseptivihko.

Uudet lorut ja laulut, mitä hoidossa opitaan, kirjoitan tähän blogiin myös nähtäville, mutta jos jostain lorusta tai laulusta on tässä vain osa tai pelkkä nimen maininta, niin silloin löydät sen kokonaisuudessaan blogista nimeltä: Outin lorupussi.

Aamupäivä:

Aamupiirissä käytiin läpi viikonpäivä, päivän numero, kuukausi, vuosi, vuodenaika sekä sää. Apulainen sai siirtää merkit oikeille paikoille. Lopuksi loruteltiin ja leikittiin meidän viikkoloru.

Aamulla hetken aikaa vapaata leikkiä.

Ulkoilu:

Meidät oli kutsuttu erään tutun taloyhtiön pihalle viettämään kaunista aurinkopäivää ja herkuttelemaan vesimelonilla, mansikoilla, viinirypäleillä ja vaikka millä muilla herkuilla. Ohjelmassa olisi ollut Buzzador tuotteiden testaamista eli tällä kertaa lasten vahaliitujen testaamista, mutta jouduimme lähtemään kotiin ennen sitä. Paikalla oli myös Me&I sekä Sarate Design -esittelijät.

Mukavasti meni aamupäivä joka tapauksessa: lapset leikkivät hiekkalaatikolla, liukumäessä ja kiikuissa ja kavereita oli varsin runsaasti lähtenyt paikan päälle.

Unisatu:

Jatkoimme luonto -kuvasanakirjaa.

Unille:

Vapaalla tyylillä. :)

Iltapäivä ja ulkoilu: 


Koska kirjoitan nämä tarinat tänne blogiin aina päiväuniaikaan, niin tähän iltapäivä osioon en pysty kovin tarkasti kertomaan, mitä touhutaan. Yritän muistaa käydä kirjoittamassa tämän osion siis aina päivän jäljessä sinne oikean päivän kohtaan eli nyt menen kirjoittamaan eilisen tekstiin, mitä eilen puuhattiin iltapäivällä.

Vapaata leikkiä ja ulkoilua omassa pihassa:

Vaikka oli todella kuuma hellepäivä, yks lapsi ehdotti tervapadan leikkimistä, niinpä juostiin hyvä tovi sitten kyseisen leikin merkeissä omassa pihassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti