keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Grillausta perhepysäkillä

Päivän ruokalista:

- Aamupala: Viili vadelmien kera, ruisleipä, maito.
- Lounas:  Grillattua nakkia, kurkku-tomaatti -salaattia, ruisleipä, mehua.
- Välipala: Mustikkakiisseli, ruisleipä, maito.

Käyttämiäni reseptejä pyrin kirjaamaan mahdollisimman paljon toiseen blogiin nimeltä: Outin reseptivihko.

Uudet lorut ja laulut, mitä hoidossa opitaan, kirjoitan tähän blogiin myös nähtäville, mutta jos jostain lorusta tai laulusta on tässä vain osa tai pelkkä nimen maininta, niin silloin löydät sen kokonaisuudessaan blogista nimeltä: Outin lorupussi.

Aamupäivä:

Aamulla hetken aikaa vapaata leikkiä, jonka jälkeen pidimme aamupiirin ulkona, koska siellä oli niin lämmin ja kaunis ilma.

Aamupiirissä käytiin läpi viikonpäivä, päivän numero, kuukausi, vuosi, vuodenaika sekä sää. Apulainen sai siirtää merkit oikeille paikoille. Lopuksi loruteltiin ja leikittiin meidän viikkoloru.

Sitten lähdettiin perhepysäkille. Alkuun askartelimme kesäiset kranssit sekä piirreltiin, jonka jälkeen vapaata leikkiä. Osa kuvista tahtoi näköjään taas kääntyä vinksalleen.






Lounaan söimme perhepysäkillä. Jokainen toi omat nakit/makkarat, jotka grillasimme. Seurakunta tarjosi muut lounaseväät. 


Ulkoilu:

Aamupiiri ja satuhetki ennen unia ulkona sekä matkat perhepysäkille ja takaisin.

Unisatu:

Touhu possu palomiehenä.

Unille:

Lapset toivoivat pääsevänsä unille ratsastamalla. Keppihevoset oli sisällä, mutta se ei menoa haitannut. :)

Iltapäivä ja ulkoilu: 

Vapaata leikkiä ja ulkoilua omalla pihalla

Lasten toiveesta kastelimme kukkia ja osa halusi "maalata" pation lattiaa vedellä ja saniaisen lehdillä. Hiekkalaatikko ja katuliidut kutsuivat myös..

Vielä sisällä ollessa yksi lapsi lauloi yhtä laulua, jonka otin videolle. Sen jälkeen halusivat kaikki lapset laulaa oman laulun videolle. Niitä oli tosi jännä ja kiva katsoa laulamisen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti