perjantai 7. kesäkuuta 2013

Retki Kivilammen puistoon

Päivän ruokalista:

- Aamupala: Mansikkaviilis, ruisleipä, vesimeloni, maito.
- Lounas:  Tonnikalalaatikko, punajuuri-raejuusto, ruisleipä, maito.
- Välipala: Ruisleipä, kotitekoinen kermajäätelö, kiivi, maito.

Käyttämiäni reseptejä pyrin kirjaamaan mahdollisimman paljon toiseen blogiin nimeltä: Outin reseptivihko.

Uudet lorut ja laulut, mitä hoidossa opitaan, kirjoitan tähän blogiin myös nähtäville, mutta jos jostain lorusta tai laulusta on tässä vain osa tai pelkkä nimen maininta, niin silloin löydät sen kokonaisuudessaan blogista nimeltä: Outin lorupussi.

Aamupäivä:

Aamupiirissä käytiin läpi viikonpäivä, päivän numero, kuukausi, vuosi, vuodenaika sekä sää. Apulainen sai siirtää merkit oikeille paikoille. Lopuksi loruteltiin ja leikittiin meidän viikkoloru.

Ihan pieni hetki leikkiä ja suoraan retkelle.

Ulkoilu:

Kävellen ja rattailla toisen ryhmän kanssa menimme Kivilammen puistoon ulkoilemaan. Siellä olikin tosi kivoja kiipeilytelineitä. Toki myös liukumäki- ja keinumistouhuja. Puiston vieressä oli ihana pieni metsäpolku, jota käveltiin ja kentällä juoksenneltiin. Takaisin käveltiin pururataa pitkin.

Unisatu:

Luonnossa kuvasanakirjassa menimme kesäniitylle.

Unille:

Vapaa tyyli.

Iltapäivä ja ulkoilu: 


Koska kirjoitan nämä tarinat tänne blogiin aina päiväuniaikaan, niin tähän iltapäivä osioon en pysty kovin tarkasti kertomaan, mitä touhutaan. Yritän muistaa käydä kirjoittamassa tämän osion siis aina päivän jäljessä sinne oikean päivän kohtaan eli nyt menen kirjoittamaan eilisen tekstiin, mitä eilen puuhattiin iltapäivällä.

Vapaata leikkiä ja ulkoilua omassa pihassa: mm. katuliituja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti